CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

miercuri, 2 mai 2012

Ciudatenii din dietele vedetelor



Toate vedetele vor si trebuie sa arate impecabil si pentru asta fac foarte multe sacrificii. Totusi, spre deosebire de omul de rand, ele au si posibilitatile materiale pentru a incerca tot felul metode pentru pastrarea siluetei.
Pe langa banii investiti in frumusete, cele mai multe vedete isi conduc viata dupa reguli draconice de alimentatie si apeleaza la nutritionisti care le ajuta sa isi mentina silueta. Fiecare vedeta are dieta ei, de cele mai multe ori personalizata de catre nutritionist, si fiecare dintre diete are ciudateniile ei.

De exemplu, Victoria Beckham se intretine cu ceai negru. Acest ceai este cunoscut ca reduce colesterolul din sange si ajuta metabolismul.
Celebra Oprah a tinut ani de zile un regim care a ajutat-o sa slabeasca. Singurele gustari la care a avut voie in timpul acestui regim au fost fructele inghetate, pentru a-si satisface nevoia de dulce. Madonna urmeaza o dieta stricta combinata cu yoga. Unul dintre secretele regimului ei este inlocuirea dulciurilor cu zaharuri naturale, miere si sirop de orez.  


Jennifer Lopez isi reduce apetitul mirosind ulei de grepfruit. Se pare ca sunt niste studii care au aratat ca mirosind ulei de greppfruit, timp de 15 minute, de trei ori pe zi, scapi de pofta de a manca.
Gwyneth Paltrow
bea cei de papadie - un diuretic natural, care ajuta la eliminarea apei din organism. Pe langa asta se pare ca ea este una dintre vedetele cele mai obsedate cand vine vorba de mancare sanatoasa. Din cauza asta, de ceva timp incoace, Gwyneth este raw vegan, mancand numai alimente neprocesate (fructe, legume, cereale, alge, seminte, etc).
Cindy Crawford isi omoara apetitul cu cate o inghititura de otet inainte de fiecare masa. 


Si Demi Moore inlocuieste gustarile dintre mese si dulciurile cu niste snack-uri ceva mai sanatoase. Ea isi potoleste pofta de dulciuri cu felii de mere unse cu unt de arahide.
Jennifer Aniston isi mentine formele apetisante manacand mancare de bebelusi, o data sau de doua ori pe zi. Practic gustarile sunt inlocuite cu mancarea de bebelusi care are mai putine calorii si este servita in portii fixe.
Celebra dieta bazata pe ciorba de varza a fost si secretul lui Sarah Michelle Gellar ani de-a randul, iar Christina Aguilera mananca in fiecare zi alimente de o singura culoare. De exemplu, lunea se mananca alimente albe, martea se mananca alimente portocalii, iar duminica este ziua curcubeului. Se pare ca acest regim nu ajuta neaparat la pierderea kilogramelor, insa creste gradul de constientizare a alimentelor pe care le mancam.

Surse :
www.huffingtonpost.com
www.femina.rol.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu